FÅ ET GODT TILBUD
FÅ ET GODT TILBUD

TITAN Containers Colour Logo Transparent

Ring i dag på 70231718 eller udfyld en af nedenstående formularer og vi vil finde den bedste løsning til der passer til dine behov.


Hvilken service leder du efter ?

SELF STORAGE
Lej eller køb
KØLEOPBEVARING
Featured Image

TITAN Containers leverer køle- og frysecontainere til Skagen Havn

3 min read

 

TITAN Containers har leveret to 40' køle- og frysecontainere til Skagen Havn, hvor de vil blive brugt til opbevaring af importerede varer. En 10-årig kontrakt vil bidrage til sikkerheden og kvaliteten af de opbevarede varer.

TITAN Containers er en førende leverandør af køle- og frysecontainere til opbevaring af forskellige varer. Vores commitment til kvalitet og pålidelighed har gjort os til en foretrukken partner for mange virksomheder og organisationer.

arcticstore warehouse cold storage
TITAN Containers - Din pålidelige partner til levering af køle- og frysecontainere.

Hos TITAN Containers mener vi, at det er afgørende at have de rigtige faciliteter til opbevaring af varer, især når det kommer til varer, der importeres til EU fra tredjelande. Vores 40' køle- og frysecontainere er designet til at holde en stabil temperatur samt en passende luftfugtighed, og det er afgørende for at opretholde varernes kvalitet og sikkerhed under opbevaring.

 

De to 40' køle- og frysecontainere, som TITAN Containers har leveret til Skagen Havn, vil blive brugt til opbevaring af importerede fødevarer og farmaceutiske produkter. Det er af stor betydning, at sådanne varer opbevares i de rigtige forhold for at undgå, at de bliver beskadiget eller ødelagt.

arcticstore warehouse cold storage 2 multi storage

 

Hos TITAN Containers tager vi vores ansvar, som en vigtig spiller i opbevaringsindustrien, alvorligt, og vi er stolte af at kunne bidrage til at sikre, at importerede varer opbevares på en måde, der opfylder de høje standarder og krav til kvalitet og sikkerhed.

 

Vores 40' køle- og frysecontainere er ideelle til opbevaring af fødevarer og farmaceutiske produkter. De kan også bruges til en lang række andre formål, herunder kemikalier og andre varer, der kræver en stabil temperaturkontrol.

eu storage skagen cold storage arcticstore

Hos TITAN Containers har vi en lang og stolt historie med at levere køle- og frysecontainere til vores kunder. Vi er altid på udkig efter nye muligheder for at imødekomme vores kunders behov og forblive en førende spiller i branchen.

 

Vi er glade for at have leveret vores 40' køle- og frysecontainere til Skagen Havn i dag, og ser frem til at fortsætte med at styrke vores relationer med vores kunder samt at kunne bidrage til at sikre sikkerheden og kvaliteten af de opbevarede varer.

2 min read

Innovative Løsninger: Mini Pop-up Selvopbevaring i København

I en by så livlig og dynamisk som København er plads en dyrebar vare. Fra hyggelige lejligheder i byens centrum til...

5 min read

TITAN Containers sætter standarden for bæredygtig opbevaring i Kolding

Vi er glade for at kunne annoncere et nyt betydningsfuld skridt for TITAN Containers: implementeringen af et...

1 min read

TITAN fejrer tre år som en af Danmarks bedst ledede virksomheder

Vi er glade for at meddele, at TITAN Containers er blevet anerkendt som en af Danmarks "Bedst Ledede Virksomheder 2023"...