Container For Hire – Fast UK-wide Delivery – Rent a Container Now Container Hire by TITAN Containers

LEJ EN CONTAINER – STORT UDVALG TIL BILLIGE PRISER

Lej en container til ethvert behov i bedste kvalitet – til priser, der er blandt de billigste i Danmark (med prismatch 9 ud af 10 gange). Låsen er på vores regning, og vi har ingen binding.

Shipping Containers For Hire

OPBEVAR HVAD SOM HELST – HVOR SOM HELST, NÅR DU LEJER EN CONTAINER FRA TITAN

En container fra TITAN er perfekt til opbevaring af indbo, lagervarer, byggematerialer og stort set alt andet mellem himmel og jord. I hvert fald til de fleste ting, du måtte have brug for at opbevare derhjemme, ved virksomheden, sommerhuset eller byggepladsen.

Alle vores containere er vind- og vandtætte, og de lever altid op til de strengeste kvalitetskrav (de er bl.a. både ISO-certificerede og CSC-godkendte). Samtidig får du en solid og forsikringsgodkendt lås med på vores regning. Du kan være helt rolig – dine ting står tørt og sikkert i en TITAN-container.

I vores store udvalg finder du bl.a. containere til opbevaring, skibscontainere til fragt, køle-/frysecontainere, isolerede containere, flyttecontainere og kontorcontainere. De fås i mange forskellige størrelser.

Flest vælger at leje vores populære 20-fods container, fordi den giver plads til det meste. Den er 6,06 m lang, 2,44 m bred og 2,59 m høj. Gulvarealet er på 13,51 m2.

Det giver plads til: 

 • Indbo og andre ejendele fra et hjem, der er 120-140 m2 stort
 • Cirka 230 flyttekasser
 • 11 EUR-paller.

Du får altid en pæn og rengjort container, når du lejer hos os – og du behøver ikke vente længe på den. Vi leverer på kun 1-2 hverdage i hele Danmark. Finder du containeren billigere et andet sted, kan vi matche prisen 9 ud af 10 gange.

Lej en container, så du kan opbevare hvad som helst – hvor som helst. Start med at få din pris helt uforpligtende.

FÅ ET GODT TILBUD

 • Saves You Money 
  Billige containere med prismatch
  Finder du en bedre pris, kan vi matche den 9 ud af 10 gange.
 • Fast Delivery Nationwide 
  Hurtig levering i hele Danmark
  Vi leverer din container i hele landet på kun 1-2 hverdage.
 • 550,000+ Containers Delivered
  Altid en container til dit behov
  Stort udvalg af containere i mange forskellige størrelser og farver.
 • Friendly, Efficient Support 
  Sød og hjælpsom kundeservice
  Hvis du er i tvivl om noget, er vi klar med svar – og et smil.

STORT UDVALG – LEJ EN CONTAINER TIL ETHVERT BEHOV

Vi er her for at hjælpe dig med at opbevare hvad som helst – hvor som helst. Derfor har vi også et stort udvalg af forskellige typer containere til leje, så du altid kan finde en container, der passer til dit behov. De fås i forskellige størrelser og farver.

Mød vore store udvalg af lejecontainere til et hav af forskellige formål:

 • MEST POPULÆRE Opbevaringscontainer: Perfekt til opbevaring af bl.a. indbo, varer og byggematerialer. Det her er containeren over dem alle – den dækker de fleste behov, og det er den container, vi udlejer allermest.
 • POPULÆR Isoleret container: Passer ekstra godt på dine ting i vinterhalvåret, fordi isoleringen minimerer fugt og frost. Særligt temperaturfølsomme ting kan med fordel opbevares året rundt.
 • POPULÆR Køle-/frysecontainer: Hvis du skal køle eller fryse, har vi Danmarks største og mest specialiserede udvalg til ethvert behov.
 • POPULÆR Skibscontainer: Perfekt, når du skal transportere gods rundt i verden – godkendt til fragt i Danmark og international shipping (ISO-certificeret og CSC-godkendt)
 • POPULÆR Flyttecontainer: Fyld containeren i dit eget tempo – så kører vi den til din nye adresse, når du er klar (både til private og virksomhedsflytninger).
 • POPULÆR Kontorcontainer: Moderne container indrettet til kontorbrug med lys, strøm, vinduer og helt almindelig hoveddør.
 • Mandskabsvogn: Brug den som bl.a. kantine, opholdsstue, kaffekøkken, omklædningsrum eller mødelokale – moderne container med lys og strøm.
 • Sidedørscontainer: Hele den ene langside kan åbnes – det gør det ekstra nemt at læsse og derefter komme til sine ting igen.
 • Offshorecontainer: En ekstra robust DNV-certificeret container, der bl.a. muliggør sikker fragt til olieplatforme og vindmølleparker.
 • High cube-container: Ekstra høj container, så du kan opbevare eller fragte mere i den (du får hele 30 cm mere at gøre godt med i højden).
 • Dobbeltdørscontainer: Kom nemmere til dine ting – containeren har døre i begge ender.
 • Open top-container: En container uden loft, der er perfekt til stor og tung last, der ellers ikke kan komme ind i en container – løft lasten ned med kran, og luk af med en presenning.
 • Flat rack-container: Har hverken loft eller sidevægge – gør fragt af overdimensioneret eller usædvanligt formet gods muligt, fordi hverken sider eller loft begrænser, hvad du kan læsse.
 • Støjdæmpning: Dæmp støj fra bl.a. byggepladser og koncerter med en mur af containere skræddersyet til dit behov. Vi kan levere alle de enheder, du har brug for.
 • Fyrværkericontainer: Opbevar fyrværkeri sikkert i en specialdesignet container, der lever op til alle Sikkerhedsstyrelsens krav.
 • Specialdesignet container: Lækker lounge, smart pop op-bar, showroom, anneks eller noget helt femte. Vi kan designe hvad som helst ud fra dine ønsker.
 • Vi har også et stort udvalg af tilbehør til vores containere – f.eks. hylder, lys og radiator.

Men vil du egentlig bare gerne vide, hvordan andre bruger vores containere til leje? Så se vores mange kundehistorier.

Hvis du er i tvivl om, hvilken type container der passer bedst til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os og få råd og vejledning.

Lej en container hos TITAN – start med at få din pris helt uforpligtende.

FÅ ET GODT TILBUD

9 FORDELE, NÅR DU LEJER EN CONTAINER HOS OS

 • Kvalitetscontainere, der passer godt på dine ting – en TITAN-container til leje lever op til de strengeste kvalitetskrav (den er bl.a. både ISO-certificeret og CSC-godkendt – se alle vores certificeringer). Og den er altid pæn og rengjort ved levering.
 • Prisen er blandt de billigste i Danmark – vi kan holde priserne nede, fordi vi er globale og har stordriftsfordele – besparelserne giver vi videre til dig. Sådan er vi bare. Derudover får du en god pris, fordi vi har depoter i hele landet og aldrig skal køre langt for at levere en container til dig.
 • Vi kan prismatche 9 ud af 10 gange – finder du en lejecontainer billigere et andet sted, tager du bare fat i os.
 • Låsen er på vores regning – en solid og forsikringsgodkendt lås er inkluderet, når du lejer en container hos os. At den er forsikringsgodkendt vil sige, at den opfylder en række strenge krav til sikkerhed og holdbarhed.
 • Ingen binding (opsig fra dag til dag) – du bestemmer selv, hvor længe du vil have en container stående, når du lejer hos TITAN. Midlertidig opbevaring eller langsigtet? Du ringer bare til os, når du er færdig med at bruge den. Så sender vi en chauffør.
 • Hurtig levering på 1-2 hverdage i hele Danmark – vi ved, at det ofte bare gerne må gå hurtigt. Derfor har vi indrettet vores service, så du aldrig skal vente længe på den ekstra plads, du mangler.
  Miljøcertificeret virksomhed – vi er ISO 14001-certificerede og lever op til en række skrappe miljøkrav. Vores containere er bl.a. er malet med vandbaseret maling for at skåne miljøet, og vi er i fuld gang med at implementere elkøretøjer og solceller, hvor det er muligt. Vi er et grønt valg, når du skal vælge containerudlejning.
 • Gør et priskup! Vi har løbende ekstra gode priser på udvalgte lejecontainere. Få besked om dem før din nabo, når du er med på vores nyhedsbrev.
 • God og venlig service – bare tag et kig på vores Trustpilot-anmeldelser for at se, hvad vores kunder siger om os. Vi har over 35 års erfaring i branchen og kan rådgive dig grundigt om alt mellem himmel og jord, når det kommer til opbevaring.

Lej en billig container i bedste kvalitet hos TITAN – start med at få din pris helt uforpligtende.

FÅ ET GODT TILBUD

SKARPE PRISER OG KVALITET GÅR HÅND I HÅND HOS TITAN

“Prisen er klart den skarpeste på markedet, uden at det har kunnet mærkes i kvaliteten af produktet.” *****

– Kasper på Trustpilot

ALLE STØRRELSER: CONTAINERE, DER BÅDE ER STORE OG SMÅ

Hvor stor er en container? Det spørgsmål får vi ofte, og det forstår vi godt. Det har betydning for, hvor meget der kan være i containeren – og hvor den kan stå.

Prismæssigt er det også en fordel at leje en container, der er lige tilpas – så du ikke kommer til at betale for en container, du alligevel ikke får fyldt op.

Her kan du se alle udvendige mål – og det indre gulvareal:

 • 6-fods container – 1,98 m lang x 1,95 m bred x 1,91 m høj (gulvareal på 3,66 m2)
 • 8-fods container – 2,44 m lang x 2,20 m bred x 2,26 m høj (gulvareal på 4,81 m2)
 • 9-fods container – 2,74 m lang x 2,20 m bred x 2,26 m høj (gulvareal på 5,46 m2)
 • 10-fods container – 2,99 m lang x 2,44 m bred x 2,59 m høj (gulvareal på 6,48 m2)
 • 20-fods container – 6,06 m lang x 2,44 m bred x 2,59 m høj (gulvareal på 13,51 m2)
 • 40-fods container – 12,19 m lang x 2,44 m bred x 2,59 m høj (gulvareal på 27,52 m2).

Se alle indvendige mål i vores oversigt med containermål, og vær opmærksom på, at ikke alle containertyper fås i alle størrelser.

TIP: PAS EKSTRA GODT PÅ DINE TING I VINTERHALVÅRET – LEJ EN ISOLERET CONTAINER

En isoleret container beskytter dine ting ekstra godt mod frost samt den fugt, der kan opstå ved de store temperaturudsving om efteråret og vinteren. Så skal du bruge en container til opbevaring i vinterhalvåret, kan en isoleret container være et rigtig godt valg.

Læs mere om vores isolerede containere til leje.

LEJ EN CONTAINER I KØBENHAVN, AARHUS, AALBORG, ODENSE OG RESTEN AF DANMARK

Vi kan levere din container i Jylland, Sjælland og på Fyn – i Odense, København, Aarhus og på enhver villavej eller grusvej i hele landet. Vi har landsdækkende levering.

Giv vores venlige og erfarne chauffører 1-2 hverdage – så står din container, hvor du gerne vil have den til at stå. Det er hurtig containerudlejning.

Hvis du bestiller før kl. 12 mandag til fredag, kan vi 8 ud af 10 gange levere allerede næste hverdag. Især i og omkring de større byer.

Skal du bruge en container samme hverdag? Så ring til os på 70 23 17 18 – så sætter vi himmel og hav i bevægelse for at hjælpe dig for at finde transport (og det kan vi som regel).

FÅ ET GODT TILBUD

“HOS JER FIK JEG DEN BEDSTE DEAL”

“Alt har bare været spot on. I var billigere end de andre og supernemme at have med at gøre. Jeg har fået super service, både da jeg ringede til jer og af jeres chauffører. Jeg researchede meget, inden jeg lejede, og hos jer fik jeg den bedste deal. I får fem ud af fem stjerner.” 

– Caroline, lejer af 20-fods container til opbevaring af indbo

HVEM ER TITAN?

Vi er dit team, der egentlig bare gerne vil gøre det så nemt og enkelt for dig som muligt at leje en kvalitetscontainer til en rigtig god pris – og det vil vi gå langt for.

Du kan altid kontakte os med dine spørgsmål og ønsker. Også dem, der ikke umiddelbart passer ind i boksen. Det kan godt være, vi arbejder med containere – men firkantede er vi ikke. Vi løser de fleste forespørgsler – fra specialdesign til levering på “umulige” steder og meget mere.

Vi blev grundlagt i 1987 i Danmark af Layland Barker og har i dag kontorer i mere end 90 lande. Siden firserne har ordentlighed, kvalitet og service været vores fingeraftryk. Læs mere om os.

FUN FACT

Det kan godt være, at titan er navnet på et stærkt metal (og en hær af mægtige guder) … Men faktisk er vi opkaldt efter en lidt anden størrelse.

Som vores stifter Layland plejer at fortælle det ved kaffemaskinen på hovedkontoret i Taastrup, som i øvrigt er bygget af containere:

“Min kones søster havde en god og stærk hest, der hed Titan. Det syntes jeg var et godt navn til en virksomhed. Så det blev TITAN.” 

Ja, historien om vores navn er helt nede på jorden. Præcis som vi er.

Depoter i Danmark - TITAN Containers

HURTIG OG BILLIG LEVERING I HELE DANMARK – FORDI VI ALTID HAR ET DEPOT TÆT PÅ DIG

Giv os 1 til 2 hverdage – så står din container, hvor du ønsker det. Det kan vi klare, fordi vi har hele 12 depoter rundt omkring i hele landet (se kortet). Vi er med andre ord aldrig langt væk. Det betyder både hurtig og billig levering til dig.

FÅ MERE AT VIDE OM LEVERING

I TVIVL OM NOGET?

Hvis du har spørgsmål, er vi klar med svar. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os og få rådgivning eller et godt tilbud.

Intet spørgsmål er hverken for stort eller lille. Vi glæder os såmænd bare til at hjælpe dig.

Få svar her

CERTIFICERINGER OG COMPLIANCE – HOS OS ER DU I TRYGGE HÆNDER

 • ISO Certification 9001
 • ISO Certification 14001 TITAN Containers
 • CE Certification TITAN Containers
 • HACCP Certificate
 • Good Distribution Practice Certificate